IT support - Rendszergazdai szolgáltatás

Helyi rendszerüzemeltetés

A helyi rendszerüzemeltetés lehet:

Távoli segítség

Rendszeres Ügyfeleink részére nyújtunk távoli segítséget olyan esetekben, amikor a probléma nem tűr halsztást és annak megoldása technikailag lehetséges távoli hozzáféréssel. Ez lehet telefonos vagy távoi hozzáféréssel.

Távoli felügyelet

A távoli felügyeletet elsősorban szerverekhez ajánljuk illetve más 7/24 rendszerben üzemelő eszközökhök. Ezen eszközök működését és állapotát felügyeleti szoftverekkel folyamatosan nyomon követjük, a leállások megelőzése érdekében. A rendkívüli eseményekről szakembereink azonnal értesítést kapnak. Szükség esetén távolról elvégezzük a beállításokat illettve karbantartásokat.

Rendszer építés

Vállaljuk komplett irodai vagy céges rendszerek kiépítését vagy azon belül szerverek, szerver farmok, clusterek, lokális felhők kialakítását. Cégünk elvégzi a szerverek, szünetmentes áramforrások, kommunikációs eszközök hardver és szoftver komponenseinek telepítését. Azok fizikai szerelését, operációs rendszerek, alkalmazás szerverek és végfelhasznáűlói programok telepítését, beállítását Windows és Linux operációs rendszereken is.

IT tanácsadás

Nem csak nagyobb beruházások lehetnek hosszútávú kihatással vagy hozhatnak lényeges változásokat, hanem sokszor a laikusok által kicsinek vagy lényegtelennek ítélt döntések is. Lehet az akár egy mobiltelefon operációs rendszer bevezetése a cégnél, vagy egy külső szolgáltatás vásárlása. Amenyiben Őn nem érzi, hogy teljes kompetenciája lenne az ilyen jellegő döntések meghozatalában, akkor tanácsos külső szakember igénybevétele a döntés meghozatalában. Döntéselőkészítő tanácsadással is álunk ügyfeleink szolgálatára.

Nagyobb informatikai beruházás előtt mindenképpen célszerű kikérni olyan szakcég tanácsát, amelynek rálátása van a modern technológiákra, azok egymáshoz és az esetlegesen már meglévő rendszerekhez való kapcsolódására. Cégünk a megbízó céljai és elképzelése alapján segít kiválasztani az azok eléréséhez legmegfelelőbb technológiágat. Azok egymásra épülését és a lehetséges alternatívákat figyelembe véve kidolgozzunk technológiák implementálásához szükséges infrastruktúrák rendszerterveit. Beruházáson felül tanácsadást nyújtunk akár pályázatokhoz vagy tender kiíráshoz is.

Rendezvény támogatás

Cégünk informatikai támogatást nyújt rendezvényekhez, eszközökkel és szakemberekkel, illetve az ideiglenesen szükséges informatiki rendszer kiépítésével. Az önök elképzelései alapján elvégezzük a tervezést a kivitelezést és támogatást adunk a rendezvény idejére is.

Informatikai költöztetés

Cége új telephelyre költözne? Szeretne az új helyen mihamarabb zökkenőmentesen munkába állni? Mi biztosítjuk ezt. Elképezelése szerint kialakítjuk az új telephely infrastruktútáját, elvégezzük a kábeletési és szerelvényezési munkákat. Lebontjuk régi telephelyén a munkahelyeket és szervertermet. Az új telephelyen felépítünk mindent, üzembe helyezzük a munkahelyeket. Önnek csak le kell üllni az új helyen és folytatni munkáját fennakadás nélkül.